Voorgerechten
MENU

KOUDE GERECHTEN

Salade carpaccio ossenhaas met rucola, pijnboompitten en verse parmezaanse kaas
€ 14,50

Salade caprese (buffel mozzarella) tomaat, rucola sla en
€ 16,50

balsamicodressing (v)
€ 15,00

Salade grieks met feta, olijven, tomaat en paprika (v)
€ 15,00

Salade tonijn met uienringen en kappertjes
€ 16,00

Salade gerookte zalm, rucola, uitjes en kappertjes
€ 16,00


WARME GERECHTEN

Verse tomatenroomsoep met basilicum (v)
€ 6,50

Gegratineerde franse uiensoep (v)
€ 6,50

Verse Hongaarse goulashsoep (seizoen)
€ 7,50

Bouillabaisse met croûtons (vissoep)
€ 8,95

Salade met lauwwarme kipfilet, geserveerd met cocktailsaus
€ 15,00

Salade Lardon, met spekjes, croûtons en gepocheerd ei
€ 15,00

Salade met gebakken scampi’s in een kruidige pernodsaus
€ 18,50


VLEESGERECHTEN

Saté van varkenshaas, 3 stokjes geserveerd met kroepoek
€ 17,95

Saté van varkenshaas, 4 stokjes geserveerd met kroepoek
€ 19,95

Gebakken kipfilet met stroganoffsaus geserveerd met dagverse groenten
€ 17,50

Gyrosschotel met huisgemaakte knoflooksaus
€ 18,50

Wiener schnitzel
€ 18,50

Tournedos, biefstuk van de haas, poivre vert geserveerd met dagverse groenten
€ 27,95


VISGERECHTEN

Schotse zalmfilet in de oven gebakken met rode pesto en mozzarella, geserveerd met linguini en witte wijn saus
€ 19,50

Scampi’s du chef geserveerd met pasta
€ 20,50

Vispannetje
€ 19,00

Mosselen natuur
€ 19,95

Mosselen in witte wijn saus
€ 21,95

Mosselen Aux Pays Bas met groenten,tomaten en sambal
€ 23,95


SPECIALITEIT VAN HET HUIS

Zuurvlees, runderstoofpotje op grootmoeders wijze (streekgerecht)
€ 17,75

Noedels, gewokt met verse Thaise groenten (v)
€ 17,95


PASTA'S

Spaghetti bolognese
14,50

Lasagne traditional
15,00

Vegeratische lasagne met groenten, mozzarella en tomaten-basilicumsaus (v)
€ 14,50

Pasta Aux Pays Bas lingiuni met groene pesto, spekjes, champignons, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
€ 16,50

Pasta a la bistecca, linguini met biefstukreepjes, balsamico, tomaatjes, olijven, parmazaanse kaas en pijnboompitten.
€ 17,50


DESSERT

Div nagerechten
6,00

TIramisu
6,00

Dame Blanche, vanilleroomijs met chocoladesaus en slagroom
€ 6,95

Banaan merenges, dessert met caramelsaus en pecannoten
€ 6,96

Hazelatte, Latté macchiato met hazelnootsiroop
€ 3,50

Irish Coffee, koffie met Jameson whiskey en slagroom
€ 6,50

Baileys HotChoc Warme cacao met Baileys, slagroom en vlokken
€ 5,95

Panna Cotta Chocolade fondant, gevuld met warme chocoladesaus, met ijs en slagroom
€ 6,00


Alle voorgerechten worden geserveerd met stokbrood en boter
De met een (v) aangegeven gerechten zijn tevens geschikt voor vegetariërs