Voorgerechten

KOUD

Salade carpaccio ossenhaas
met rucola, pijnboompitten en verse parmezaanse kaas
Salade caprese
(buffel mozzarella) tomaat, rucola sla en balsamicodressing (v)
Salade grieks
met feta, olijven, tomaat en paprika(v)
Salade tonijn
met uienringen en kappertjes
Salade gerookte zalm
met uienringen en kappertjes

WARM

Verse tomatenroomsoep
met basilicum (v)
Gegratineerde franse uiensoep
(v)
Verse Hongaarse goulashsoep
(seizoen)
Bouillabaisse met croûtons
(vissoep)
Salade met lauwwarme kipfilet,
geserveerd met cocktailsaus
Salade Lardon,
met spekjes, croûtons en gepocheerd ei
Salade met gebakken scampi’s
in een kruidige pernodsaus

HOOFD GERECHTEN

PIZZA’S

Pizza bianco:
(zonder tomaat) met zeezout + rozemarijn
Pizza margarita:
tomatensaus, kaas
Pizza bruschetta:
tomatensaus, verse tomaten, knoflook, verse basilicum parmezaanse kaas
Pizza tonno:
tomatensaus, tonijn, uien, kappertjes, oregano
Pizza prosciutto:
tomatensaus, parmaham, mozzarella, rucola, parmezaanse kaas, truffel olie
Pizza chorizo:
tomatensaus, chorizo, uien, paprika, pikante olie
Pizza pesto pollo:
tomatensaus, verse tomaatjes, pesto, kip, rucola,pijnboompitten,parmezaanse kaas
Pizza capricciosa:
tomatensaus, ham, champignons, artisjokken, olijven, uien
Pizza carpaccio:
tomatensaus , ossenhaas carpaccio, parmezaanse kaas,pijnboompitten, rucola

VLEESGERECHTEN

Saté van varkenshaas
3 stokjes geserveerd met kroepoek
Saté van varkenshaas,
4 stokjes geserveerd met kroepoek
Gebakken kipfilet
met stroganoffsaus geserveerd met dagverse groenten
Gyrosschotel
met huisgemaakte knoflooksaus
Wiener schnitzel

Tournedos,
biefstuk van de haas, poivre vert geserveerd met dagverse groenten

VISGERECHTEN

Schotse zalmfilet
in de oven gebakken met rode pesto en mozzarella, geserveerd met linguini en witte wijn saus
Scampi’s du chef
geserveerd met pasta
Vispannetje

Mosselen natuur

Mosselen in witte wijn saus

Mosselen Aux Pays Bas
met groenten,tomaten en sambal

SPECIALITEIT VAN HET HUIS

Zuurvlees,
runderstoofpotje op grootmoeders wijze (streekgerecht)
Noedels,
gewokt met verse Thaise groenten (v)

PASTA'S

Spaghetti bolognese

Lasagne traditional

Vegeratische lasagne
met groenten, mozzarella en tomaten-basilicumsaus (v)
Pasta Aux Pays Bas lingiuni
met groene pesto, spekjes, champignons, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
Pasta a la bistecca,
linguini met biefstukreepjes, balsamico, tomaatjes, olijven, parmazaanse kaas en pijnboompitten.

DESSERT

Tiramisu

Dame Blanche,
vanilleroomijs met chocoladesaus en slagroom
Hazelatte,
Latté macchiato met hazelnootsiroop
Irish Coffee,
koffie met Jameson whiskey en slagroom
Baileys HotChoc
Warme cacao met Baileys, slagroom en vlokken

Alle voorgerechten worden geserveerd met stokbrood en boter
De met een (v) aangegeven gerechten zijn tevens geschikt voor vegetariërs